Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці презентували нове покоління Toyota Supra

В рамках Детройтського моторшоу 2019 року пройшла презентація легендарного купе від компанії Toyota під назвою Supra. Це вже п҆ яте покоління цієї моделі, але з моменту закінчення виробництва четвертого покоління минуло вже 17 років. В Детройт привезли топову модифікацію Toyota Supra, оснащену 6-циліндровим силовим агрегатом від BMW, але зі слів японців, протягом 2019 року вийдуть і більш дешеві базові купе з 4-циліндровим мотором.

Під час презентації найбільше питань виникало до технічних характеристик культового купе, адже за попередньою інформацією багато компонентів нова Supra отримала від родстера BMW Z4. Як не дивно найменше нарікань викликає 3-літровий двигун потужністю 335 к.с. в парі з яким працює 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей ZF. Заявлений розгін з 0 до 100 км/год всього 4,3 секунди, а максимальна швидкість 250 км/год. Європейські версії Toyota Supra матимуть активний диференціал та спеціальний блок керування  під назвою ECU. На японському ринку пропонуватимуть два варіанти 4-циліндрового бензинового мотора об҆ ємом 2 літри. У модифікації Supra SZ потужність складатиме 194 к.с. а у SZ-R 255 к.с. В останньому варіанті купе долатиме першу сотню всього за 5,2 секунди.

Габаритні розміри у нової Supra трохи більші ніж у модеі GT86, а завдяки довгому капоту який відсилає нас до класичної Toyota 2000GT складається враження, що новачок виконаний у ретро стилі.

В салоні купе не все так вишукано та якісно як у родстері BMW Z4, але відчувається вплив німецького бренду в деталях. Центральна консоль розоблена з метою досягнення спортивної посадки водія. Ергономіка знаходиться на досить непоганому рівні, а якість матеріалів обробки цілком задовільна. Втім, враховуючи вартість нового автомобіля ми чекали чогось більшого.

До базової комплектації Toyota Supra потрапили 19-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари, клімаична установка, безключовий доступ та камери заднього виду. Дозамовивши версію з шильдиком Pro, клієнти отримають стереосистему JBL, моживість підключення телефону та шкіряний салон. Ексклюзивна Supra A90 Edition отримає матовий колір кузова Storm Grey та чорні 19-дюймові диски. Орієнтовна вартість нового купе на європейському ринку складатиме 60 тисяч євро…

 

 

29.01.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці презентували нове покоління Toyota Supra

Політика конфіденційності